Instant Gaming EU
 
 

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is massaal gelekt

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is massaal gelekt

Met nog tien dagen te gaan tot een van de meest verwachte spellen van 2023 uitkomt, werken de jongens van Nintendo extra uren om te proberen een reeks lekken te neutraliseren. De enorme anticipatie die de release van het spel omringt, impliceert dat er een massaal aantal Breath of the Wild-fans is dat hongerig is naar alle details betreffende The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Het was bijna onmogelijk dat er geen lekken waren. Screen captures en kleine clips circuleren al een tijdje, maar de afgelopen dagen zijn er volop gameplaybeelden online gaan verschijnen en sommige mensen hebben zelfs geprobeerd het spel te livestreamen. 

Een riskante zaak

Zoals het ook met andere gevallen is gebeurd, is Nintendo vrij meedogenloos als het gaat om het afsluiten van lekken, en het Japanse bedrijf heeft een leger advocaten met ervaring in het aanpakken van dit soort zaken. Natuurlijk gaan we het spel niet bederven, en willen we je alleen waarschuwen om van Reddit en sociale media af te blijven als je The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom wilt spelen zonder enige voorkennis over wat er in het spel gebeurt.

Nintendo staat erom bekend dat het optreedt tegen leakers en hackers, en het is nogal koppig wat dat betreft. Toen The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom artbook een paar maanden geleden uitlekte, kwam het bedrijf snel in actie. Degene die het boek op Discord heeft gelekt moet zich zorgen maken, want de zaak bevindt zich al in een juridisch proces.

 

 

Als je de spoilers niet erg vindt zijn er genoeg manieren om toegang te krijgen tot gelekte inhoud, maar als je je kennis liever beperkt tot het officiële beeldmateriaal dat tot nu toe is vrijgegeven, raden we je ten zeerste aan te wachten tot 12 mei. Natuurlijk zijn de beste prijzen om een The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Switch-sleutel te bemachtigen al beschikbaar bij onze prijsvergelijker.  

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief