Er is Zelda: Tears of the Kingdom nog lang niet uit

Er is Zelda: Tears of the Kingdom nog lang niet uit

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is op weg om het meest succesvolle Zelda spel aller tijden te worden. Zijn voorganger, The Legend of Zelda: Breath of the Wild kon bogen op indrukwekkende cijfers voor een spel dat exclusief is voor Nintendo Switch consoles, maar Tears of the Kingdom heeft die al ruimschoots overtroffen. Het nieuwste deel in de serie met Link in de hoofdrol heeft bijna drie keer zoveel spellen verkocht. Ook het aantal spelers dat heeft gekozen voor een collector's edition is toegenomen. 

Indrukwekkend succes

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom heeft de fans geboeid met zijn nieuwe mechanieken, vooral die waarmee je voorwerpen kunt combineren om nieuwe te creëren. Het internet staat vol met video's die een zeer origineel en creatief gebruik van dergelijke mechanieken laten zien. Deze omvatten veel met nooit eerder geziene constructies of die de arme Korok gebruiken als proefpersoon voor de gekste experimenten. Het spel wordt geprezen omdat het spelers in staat stelt onverwachte dingen te doen. Wat maakt het uit dat sommige daarvan niet erg geschikt zijn, zolang het maar leuk is?

 

 

Sommige analisten wijzen er al op dat The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom jarenlang bovenaan de hitlijsten zal staan, wat veel meer dan indrukwekkend is. We zullen moeten afwachten of het spel een dergelijke prestatie levert. Tot nu toe is The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom het hoogst gewaardeerde spel van het jaar op Metacritic en de nummer 1 aller tijden op OpenCritic. 

Als je de redenen achter dit succes en de geheimen verborgen in de lucht ver boven Hyrule nog moet ontdekken, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om altijd de beste deals voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom codes voor Nintendo Switch te vinden.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief