The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom onthult zijn laatste trailer

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom onthult zijn laatste trailer

Nintendo heeft de laatste trailer voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom aangekondigd, een maand voor de release van een van de meest geanticipeerde spellen van het jaar. De trailer begint met het tonen van verschillende landschappen van dit nog te verkennen Hyrule, met gevarieerde ecosystemen van een klein dorp, een woestijn en ruïnes in de lucht.

We zien ook een glimp van kerkers, een nietje in elke Zelda dat de bekende puzzels in Link's avonturen draagt, en een introductie van het verhaal dat deze nieuwe reis doordringt.

 

 

Verrassend genoeg vermeldt Zelda in de trailer dat Link zijn uitdagingen niet alleen hoeft aan te gaan, en er verschijnen schijnbaar geallieerde NPC's die aan de zijde van onze held in het groen vechten, zoals Sidon, de prins van de Zora. Deze keer keert Ganon terug als de schurk in een mensachtige vorm, in tegenstelling tot zijn beestachtige verschijning als Calamity Ganon in The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De trailer eindigt met Zelda die schijnbaar verdwaald is en roept dat Link haar moet vinden. In eerdere trailers was te zien dat het Meesterzwaard, de meest iconische uitrusting uit de saga, gebroken was. 

Eind maart toonde een andere video meer over de gameplay van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom en de nieuwe toevoegingen, zoals de functies Fuse, Recall en Ascend. Recall en Ascend beloven veel te helpen met Link's mobiliteit nu hij de verticaliteit van de luchteilanden moet verkennen. Een andere nieuwe functie die fans die niet tegen de mechanica van de duurzaamheid van uitrusting konden, zou moeten plezieren, is de mogelijkheid om Link's arsenaal te versterken door elementen die je in het landschap vindt te verenigen met het Fuse-systeem. Een eenvoudige en zwakke boomtak kan nu bijvoorbeeld een krachtig wapen worden als hij wordt gecombineerd met een steen. Daarnaast is het ook mogelijk om voorwerpen aan het schild van het personage te koppelen, waardoor nieuwe strategieën ontstaan wanneer je het tegen tegenstanders opneemt.

 

 

De Fuse-mogelijkheid maakt het ook mogelijk transportmethoden te creëren voor Link, die te zien was met een door de wind aangedreven boot, een vliegmachine en nu, in de laatste trailer, een jetpack. Met deze nieuwe Zelda-uitgave belooft Nintendo innovaties en ontdekkingen die alleen afhankelijk zijn van de creativiteit van de speler. Tot op de dag van vandaag ontdekken sommige fans nog steeds nieuwe dingen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild. We stellen ons voor dat Tranen van het Koninkrijk vinden enkele jaren zal duren en veel spannende ontdekkingen zal opleveren op de spelfora wereldwijd.

De lancering van het spel is ongelooflijk dichtbij, 12 mei, waardoor je tijd hebt om een Switch aan te schaffen om te ervaren wat een grote kanshebber op de TGA van dit jaar belooft te worden. Om je exemplaar veilig te stellen, bekijk je onze prijsvergelijker voor de goedkoopste deals voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom CD key en bereid je voor om creatief aan de slag te gaan terwijl je Hyrule verkent.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief