Eneba COM
 
 

Street Fighter 6 nieuwe video toont Blanka gameplay

Street Fighter 6 nieuwe video toont Blanka gameplay

Capcom heeft een nieuwe gameplay video voor Street Fighter 6 vrijgegeven, deze keer gericht op de klassieke groene vechter, Blanka, die met een nieuw, beestachtiger uiterlijk deel zal uitmaken van het rooster voor het volgende spel in de franchise.

De nieuwe preview, met iets meer dan 4 minuten gameplay, belicht Blanka's speelstijl, die gericht blijft op agressievere spelers. Zijn klassieke vaardigheden keren terug, waaronder rolaanvallen en elektriciteit, maar met nieuwe mogelijkheden. Het level waar ze het tegen opnemen heet Ranger's Hut en lijkt erg op Blanka's oude Amazon River Basin stage. 

 

 

In de wedstrijd staat hij tegenover de mysterieuze JP, een personage dat voor het eerst in de competitie van de franchise arriveert. Hij wordt beschreven als de leider van een wereldwijde non-profit organisatie en verantwoordelijk voor verschillende succesvolle investeringen. In tegenstelling tot Blanka is hij een meer strategische vechter, die paarse energie gebruikt die doet denken aan Psycho Power en portalen waarmee hij rond het veld kan teleporteren.

In december 2022 bracht Capcom een nieuwe trailer uit, waarin de komst van het spel werd aangekondigd, dat volgens de ontwikkelaars bedoeld is om dezelfde soort community-sfeer te herscheppen als in het Street Fighter II-tijdperk.

Street Fighter 6 probeert alle problemen van Street Fighter V op te lossen, vooral wat betreft de netcode. Het spel gebruikt een kwalitatieve netcode rollback, waardoor responsieve wedstrijden mogelijk zijn, zelfs tegen gebruikers uit andere landen met een hogere ping.

De nadruk ligt op de World Tour Mode, waarin voor het eerst in de geschiedenis van de franchise een personage kan worden gecreëerd in een robuust aanpassingssysteem om een open landschap te verkennen. Tijdens de reis ontmoeten spelers legendarische vechters, die hun meesters worden, hen technieken leren en naar verschillende landen reizen, zoals de Verenigde Staten, Frankrijk en Italië.

Het vechtspel komt op 2 juni 2023 uit voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Je kunt onze prijsvergelijker bekijken voor de beste CD Key deals voor Street Fighter 6 en je voorbereiden op het leren van de kunst van de Hadou.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief