Final Fantasy XIV Heavensward

  • PC

Topwinkels

    De wereld van Final Fantasy is altijd een enorme geweest. Met landen en werelden die de geest verbijsteren en de verbeelding inspireren. Maar, ze zijn altijd beperkt geweest in vele aspecten. Maar met Final Fantasy XIV, de geliefde MMORPG van Square Enix, krijg je een steeds evoluerende wereld te zien die meegroeit met zijn spelers en het mogelijk maakt om leuke en verse content naar je toe te brengen. Neem bijvoorbeeld de eerste enorme uitbreiding, Final Fantasy XIV Heavensward. De focus van de uitbreiding Heavensward ligt op Ishgard, een stadstaat die een enorme twist heeft, een duizendjarige oorlog met draken die tot op de dag van vandaag voortduurt. Als een van de Warriors of Light is het je plicht om te proberen deze oorlog te stoppen, en daarmee een vrede te brengen die lang kan duren. Maar dat zal niet gemakkelijk zijn, beide kanten weigeren toe te laten, en er is een duistere kracht die de dingen manipuleert, wat je reis erg moeilijk zal maken. Maar als je dit kunt doen, als je vrede kunt brengen, zal de wereld een veel betere plek zijn. Final Fantasy XIV Heavensward biedt je niet alleen een nieuw land om te verkennen, maar ook nieuwe personages om te ontmoeten, nieuwe lore om te verkennen, en natuurlijk nieuwe klassen, bepantsering, wapens, quests en meer om te verkrijgen en te doen. Dit is een echte uitbreiding, met gloednieuwe muziek die het verhaal en de gevechten op spannende wijze voortstuwt. De oorlog om Ishgard woedt voort, kun jij het land redden?

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Final Fantasy XIV : A Realm Reborn

    Beste prijzen voor Final Fantasy XIV Heavensward

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Kosten

    (*) We ontdekten dit product beschikbaar bij 1 verkoper(s) die 1 DRM-systeem(en) ondersteunen: Digital Download op 1 platform(en) - PC. Het spel biedt 1 verschillende editie(s). In onze prijsvergelijking hebben we 1 digitale aanbieding(en) geïdentificeerd. Bovendien toont ons platform feedback van gebruikers, met 46 al gedeelde opmerkingen.

    Opmerkingen over Final Fantasy XIV Heavensward

    jjpasu11
    jjpasu11
    30 jun 2024 21:17on dlcompare.es
    Heavensward te ofrece un nuevo territorio que explorar, nuevos personajes que conocer, una nueva historia y, por supuesto, nuevas clases, armaduras y armas que conseguir, y nuevas misiones en las que tomar parte.
    Heavensward biedt je nieuw gebied om te verkennen, nieuwe personages om te ontmoeten, een nieuw verhaal en natuurlijk nieuwe klassen, pantsers en wapens om te verkrijgen en nieuwe quests om aan deel te nemen.
    noar
    noar
    28 jun 2024 21:06on dlcompare.fr
    L'univers a l'air incroyable mais j'ai jamais fait de mmo et ça me rebute un peu mais pk pas essayer un jour (avant qu'il ferme j'espère)
    Het universum ziet er ongelooflijk uit, maar ik heb nog nooit een mmo gespeeld en ik ben er een beetje door afgeschrikt, maar waarom zou ik het niet een keer proberen (voordat het sluit, hoop ik)?
    juanp85
    juanp85
    28 jun 2024 08:37on dlcompare.es
    Destacar la apertura de Ishgard y el conflicto milenario entre humanos y dragones, que sumerge a los jugadores en una experiencia que no querrán abandonar en mucho tiempo.
    De opening van Ishgard en het eeuwenoude conflict tussen mensen en draken, die spelers onderdompelen in een ervaring die ze lange tijd niet willen verlaten.
    Baris4hin
    Baris4hin
    27 jun 2024 23:58on dlcompare.com
    "I Don't Know How To Start Because It Cannot Be Explained, It Has To Be Experienced, Let Me Talk A Little About The Misfortunes That FFXIV Has Experienced" This is the game you saw first;"
    "Ik weet niet hoe ik moet beginnen, want het kan niet worden uitgelegd, het moet worden ervaren, laat me een beetje praten over de tegenslagen die FFXIV heeft meegemaakt" Dit is het spel dat je als eerste zag;"
    Athemith
    Athemith
    27 jun 2024 19:10on dlcompare.fr
    Vu les autres commentaires ça donne envie mais le système économique franchement, tu paye le jeu, les dlc, et en plus on te fait payer un abonnement... désolé mais non merci.
    Als je naar de andere reacties kijkt, krijg je zin om te spelen, maar eerlijk gezegd, het economische systeem - je betaalt voor het spel, de dlc, en daarbovenop moet je nog abonnementsgeld betalen... sorry, maar nee bedankt.
    Kunam
    Kunam
    27 jun 2024 16:05on dlcompare.com
    Amazing story with an even more amazing music. This expansion is where FF 14 started becoming one of the best fantasy MMO's on the market. And you get to experience it for FREE!
    Verbazingwekkend verhaal met nog verbazingwekkendere muziek. Met deze uitbreiding is FF 14 een van de beste fantasy MMO's op de markt geworden. En je kunt het GRATIS beleven!
    Angry by default
    Angry by default
    27 jun 2024 03:12on dlcompare.com
    this is where it gets good. coming from ARR you will feel a lot better since it changes from bad to good and this is where you will get hooked up... and only better things are coming
    dit is waar het goed wordt. als je van ARR komt voel je je een stuk beter omdat het verandert van slecht naar goed en dit is waar je wordt aangesloten... en er komen alleen maar betere dingen aan...
    6650b9aeb29f2@austin miguel rodriguez santos
    6650b9aeb29f2@austin miguel rodriguez santos
    27 jun 2024 02:43on dlcompare.es
    jugué Heavensward justo cuando salió (2015) y fué una verdadera pasada nunca disfruté del juego más que en esa época (aunque también para ser justos todavía iba en la uni, así que tenía demasiado tiempo libre para disfrutarlo)... a nivel personal yo extraño mucho esa expansión al punto que si me topara un server pirata de heavensward tal como era en esa época (o sea con TP, MP no infinito salvo que jugaras black mage, la armadura fea que pareciera de los primals cuando mucho, summoner que era e
    Ik heb Heavensward gespeeld toen het net uitkwam (2015) en het was echt een knaller Ik heb nooit meer van het spel genoten dan toen (hoewel om eerlijk te zijn zat ik nog op de uni, dus ik had te veel vrije tijd om ervan te genieten)... op persoonlijk vlak mis ik die uitbreiding echt tot het punt dat als ik een piratenserver van Heavensward tegenkwam zoals het toen was (dus met TP, niet oneindige MP tenzij je black mage speelde, de lelijke armor die op zijn best op primals leek, summoner die e
    NARUTITO
    NARUTITO
    26 jun 2024 20:03on dlcompare.es
    La gente dice que uno de los mejores MMORPG y fue el que destronó a uno de los MMORPG de larga duración WOW. Vale la pena jugar y pasar un rato divertido con amigos.
    Mensen zeggen een van de beste MMORPG's en het was degene die een van de langstlopende MMORPG's WOW onttroonde. De moeite waard om te spelen en een leuke tijd te hebben met vrienden.
    Reign
    Reign
    26 jun 2024 18:35on dlcompare.fr
    Dans la continuité de A realm reborn, Heavensward a mis la barre extrêmement haute, avec une histoire prenante, sombre, de grands moments d'epicness et des montures volantes.
    Na A Realm Reborn heeft Heavensward de lat extreem hoog gelegd, met een aangrijpend, duister verhaal, geweldige epische momenten en vliegende mounts.
    Laat meer reacties zien

    Je kunt ook houden van

    • Technische informatie

    • Officiële website : Final Fantasy XIV Heavensward
    • Categorieën : Mmorpg
    • Uitgever : Square Enix
    • Ontwikkelaar : Square Enix
    • Modus : Multiplayer
    • Verschijningsdatum : 23 juni 2015
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : XP / Vista / 7 / 8
      • CPU : Core 2 Duo 3GHz
      • RAM : 2 GB
      • GPU : Geforce 8800, Radeon HD 4770
      • Opslagruimte : 20 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 16
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief