BG PPC IG EN
 
 

Activision onthult Seizoen 1 routekaart voor Call of Duty: Black Ops - Cold War

Activision onthult Seizoen 1 routekaart voor Call of Duty: Black Ops - Cold War

Er zijn nog maar een paar dagen te gaan voordat Call of Duty-licentie-fans eindelijk de volgende aflevering in de Black Ops-serie, Call of Duty: Black Ops - Cold War, in handen kunnen krijgen. De release is slated voor 13 november, en de stroom van informatie over het spel is geïntensiveerd in de afgelopen weken.

We hebben onlangs vernomen dat Call of Duty: Black Ops - Cold War nogal wat opslagruimte in beslag zou nemen, maar het bleek dat het alleen nog maar op consoles staat sinds de PC-versie met 90 GB is verkleind. De preloading van het spel is sinds vrijdag ook beschikbaar op consoles voor iedereen die vooraf heeft besteld. Daarnaast hebben we geleerd dat spelers die ervoor kiezen om het spel op Sony consoles te spelen bepaalde voordelen hebben ten opzichte van degenen die voor Microsoft kiezen. Inderdaad, in de video hieronder kunnen spelers zien dat het spelen op de Playstation niet alleen tijdelijke exclusiviteit verleent aan de Onslaught Zombies modus, maar ook aanzienlijke bonussen, zoals maandelijkse dubbele XP evenementen.

 

 

Activision heeft de routekaart voor de komende maanden onthuld, die enkele eerste details toont met betrekking tot Seizoen 1 van Call of Duty: Black Ops - Cold War, die zal beginnen op 10 december. Maar eerst hebben de spelers recht op een nieuwe gratis kaart in Black Ops - Cold War op 24 november. Nou, zo nieuw wordt het niet, want het is een herwerkte versie van de cultuskaart van Nuketown'84. Zoals je kunt zien, zal Black Ops - Cold War in de loop van het seizoen meer inhoud bevatten, zoals de terugkeer van de Gunfight Mode, geïntroduceerd in Modern Warfare. Tot slot is er tussen al deze nieuwe functies een "top secret" ervaring voor Warzone.

cold war season 1

Terwijl je wacht om uit te vinden wat het zou kunnen zijn, kun je onze prijsvergelijker bezoeken om Call of Duty: Black Ops - Cold War tegen de beste prijs te krijgen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief